top of page
Algemene voorwaarden camping & glamping "Buitenplaats de Oosprong"

Gasten komen bij ons om te onthaasten en te kamperen in de natuur. Gun uzelf en uw mede gasten de gelegenheid hier van te genieten.

De camping is geopend van 1 april tot 31 oktober.

Van 22:00 tot 07:00 is het nachtrust. Graag in deze periode de stilte bewaren. Motorisch verkeer op het veld is niet toegestaan tussen deze tijden.

Uw auto dient u op de daarvoor bestemde parkeerplaats tussen de twee schuren te plaatsen en mag alleen met toestemming bij de plaats staan.

I.v.m veiligheid is het verboden zich in de schuren te bevinden.

Het is niet toegestaan om radio’s, muziek boxen, luide instrumenten of andere geluidsveroorzakers te gebruiken. Een akoestisch subtiel instrument mag als de buren er geen overlast van ervaren.

Iedereen dient zich bij aankomst telefonisch aan te melden en bij vertrek af te melden.

Bij vroegtijdig vertrek wordt geen restitutie verleend.

Op het terrein geldt een maximale snelheid van 5 km per uur. U mag uw bagage bij de plek uitladen (wanneer u met caravan, vouwwagen of tent verblijft) maar dient uw auto daarna op de parkeerplaats tussen de twee schuren te parkeren.

Vuilnis kunt u kwijt in de daarvoor bestemde containers (zie plattegrond). U moet uw afval scheiden. Grof afval zoals tuinmeubilair, tenten, zeilen, hout resten etc. zijn verboden hier te dumpen.

Het sanitair gebouw wordt door ons zo schoon mogelijk gehouden. Kleine kinderen (tot 6 jaar) mogen slechts gebruik maken van het sanitair onder toezicht van een volwassene.

Op het terrein is het gebruik van drones niet toegestaan.

Het plaatsen van een kampeermiddel/bijzet tent alleen in overleg.

De kampeerplek / glamping accommodatie dient ongeschonden en schoon te worden achtergelaten. Het veroorzaken van brandgaten, graven van geulen en gaten e.d. om het kampeermiddel is niet toegestaan. Eventuele schade aan de kampeerplaats / glamping accommodatie wordt verhaald op de huurder.

Huisdieren in de glamping accommodaties zijn niet toegestaan.

De glamping accommodatie, het bijhorende interieur dient u met zorg te behandelen. Het meenemen van interieur artikelen vanuit de glamping accommodatie is niet toegestaan! Missende artikelen en beschadigde artikelen worden verhaald op de huurder.

Brave honden zijn toegestaan op de camping maar dienen te allen tijde aangelijnd, ook op uw kampeerplaats zelf! Afrasteringen zijn niet toegestaan. Honden mogen buiten het terrein uitgelaten worden. Honden mogen niet alleen zonder toezicht in de caravan of op de plaats worden achtergelaten.

Barbecueën/ vuurschaal is toegestaan op de kampeerplaats, maar mag geen schade aan de kampeerplaats en geen overlast voor de buren veroorzaken. Het is niet toegestaan om uw BBQ te legen tussen de struiken.

Roken in het sanitair is verboden. Ook het meenemen van een fiets of dergelijke in het sanitair is niet toegestaan.

Bezoek is niet toegestaan na 22:00. Logees dienen zich telefonisch te melden en het nachttarief, parkeerkosten en toeristenbelasting te betalen.

Het is verboden de auto te wassen op de camping.

De directie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade aan of diefstal van eigendommen van gasten, evenals voor ongevallen die gasten of bezoekers overkomen.
Het is niet toegestaan stroomapparaten te gebruiken die de maximum van 6 ampère overschrijden. 

De directie van Buitenplaats de Oorsprong behoudt zich het recht voor: personen, caravans, voortuigen enz. van het terrein te verwijderen.

Alle op het terrein aanwezige personen, worden verwacht op de hoogte te zijn van de geldende gedragsregels. Overtreding van deze regels kan verwijdering van de camping tot gevolg hebben, zonder restitutie van betaalde gelden. De speeltuin is open vanaf 09:00 tot 21:00. Het gebruik van de speeltoestellen is geheel op eigen risico. Ouders/begeleiders dienen zelf op te letten.

Wij wensen u een heerlijke tijd toe op Buitenplaats de Oorsprong!
 

bottom of page